Bitirme Ödevi Yarışması Sonuçları

Makine Mühendisleri Odasının bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Bitirme Projesi Yarışması, 05 Haziran 2015 Cuma günü, UÜMF Otomotiv Mühendisliği Bölümü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
25 öğrencinin, 11 Proje ile katıldığı yarışmada, sanayi işletmeleri ile birlikte hazırlanan ve işletmenin belirlediği bir sorunu gidermeye, durumu iyileştirmeye ve geliştirmeye yönelik projeler dereceye girdiler.
Yarışmada dereceye giren proje öğrenciler;
Birinciliği :  Debriyaj Kapağında Direngenliğe Etki Eden Geometrilerin Analizi projesi ile Özlem İlhan
Danışman : Doç. Dr. Fatih Karpat
İkinciliği :  Montaj Amaçlı Yük Masası Tasırımı projesi ile Emre Gençmahandalı, Mahmut Zahit Kiriş, Cihan Karabul
Danışman : Prof. Dr. Necmettin Kaya